lauantai 11. huhtikuuta 2015

keväinen lauantai

Torstaina tuli käytyä vaihteeksi taas lääkärissä tämän helkkarin käden kanssa. Lääkäri totesi jo ennen ku istua ehdin, että ei näytä kovin hyvältä. Seuraavat kaksi viikkoa (ainakin) sairaslomalla, ja ensi torstaina Poriin hermoratatutkimuksiin. Josko löytyis vika...

Tänään tehtiin kevätretki Börjesille, ihan vain todetaksemme, että liike on suljettu tämän viikonlopun Tampereen hevosmessujen takia. No, hukkareissuksi ei kuitenkaan jäänyt kun kurvailtiin tsekkaamaan Hööksin myymälä ja Mylly. Myllystä tarttui mukaan itselle toppi ja sukkia, kissalle shampoota (Simppu arvostaa varmasti tosi isosti...), ja muutama pussiruoka, pari lelua ja marsuille herkkutikut.


Meidän pienen lauman jatkoksi muutti siis myös pieni kaunis marsuneiti, joka vielä odottaa nimeään. Asustelevat viereisissä häkeissä herra Marsupilamin kanssa kunnes herralta ryövätään pallit ja neiti kasvaa niin pääsevät samaan häkkiin. Pikkuinen on vielä tosi arka, mutta pikkuhiljaa kotiutuen. Kisulla on paljon vahdittavaa, mutta muuten antaa onneksi pienten touhuilla rauhassa.
Kuvapommitus vielä possuista:

Pikkuruinen neitipossu

Herra Marsupilami

Kävinpä katsomassa myös ihanaa pientä kummityttöäni, hän on niin nauravainen! Ada oli kasvanut hurjasti viime näkemästä, ei mikään mini enää.

Kummitädin kulta!

Tänään oli myös marsujen häkkien siivousta, meillä jätettiin kokonaan tuo puru nyt pois ja saavat käytellä pyyhkeitä ja lakanoita. Taikishäkin alle shoppailtiin äitin kanssa vahakangas, josko lattia säästyis marsunpisulta... Pojulla on tällä hetkellä 140x70cm taikishäkki ja neidillä tuo tehdashäkki kunnes kasvaa ja uskallan tehdä taikiksista hänellekin.
Illalla käytiin Eijan ja muksujen kanssa vähän nuuskimassa merituulta Maanpäännokassa ja Rauli tuli mun luo yökyläilemään. Josko taas ens kerralla sais vähän enemmän tekstillistäkin sisältöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti