keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Käsisärkyä ja huonoa tekstiä

Tähän käsisärkyyn alkaa ihan tosissaan kyllästyä jo. Onneksi huomenna on Porissa vihdoin ja viimein se hermoratakoe, josko sen jälkeen olis taas hiukan viisaampi.

Oltiin aamukahvilla Meijun, Akun ja Adan kanssa Café Tassulassa, olikin kiva paikka pikkusten kanssa hengailla. Aku on löytänyt puheeseensa s-kirjaimen ihan uudella tavalla, en ollutkaan enää ihan joka kerta "Nanna"! Ada on löytänyt äänensä noin muuten vain, ihania pieniä kiljahduksia.
Kummitätin mussukka!

Eilisen päivän vietin melkein kokonaan kotona, mikä on multa aika hyvin. Aamulla siivoilin possujen häkit ja touhusin niitä näitä. Mulla on suuret visiot marsujen asumuksista, vielä kun keksin miten ne oikeasti haluan toteuttaa ja mikä on järkevintä. Taikishäkkejä on kiva rakennella, mutta helpot kattojärjestelmätkin tarttis olla, kun on tuo kissakin. Simppu ei kyllä suuremmin varsinkaan Onnista välitä enää, että en tiedä mahtaisko ilman kattoakaan häkkiin mennä. Turhia riskejä en silti aio ottaa. Odotan innolla Myyn kasvamista, että voin hänellekin rakennella taikishäkin.
Pinterest on osoittautunut hyvinkin kohtalokkaaksi sovellukseksi, kun saa jotain rakennuspuuhia päähänsä. Sieltä löytyy mieletön määrä ideoita ja niitä yhdistellen on saanut visioitua sen itselle parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Poni sai viikko sitten ekat kenkänsä ja tänään olis sitten suunnitelmissa valjastaa pikkutamma ensimmäistä kertaa kenkäyksen jälkeen. Viikon tauko on varmasti tehnyt hyvää sekä ponille että itselle. Josko tällä kertaa muistaisin laittaa SportsTrackerin päälle lenkille lähtiessä niin tietäis vähän minkä mittaista lenkkiä ajelee.

Sain aikaseksi tänään palauttaa (oli toki viimeinen palautuspäiväkin, hömhöm) Diakin avoimen AMK:n kurssin kolmannen tehtävän. Penkin alle meni toteutus ainakin noin omasta mielestä ja tämä koneella kirjoittaminenkaan ei oikein oo mun käsieni mielestä mitään hauskaa puuha tällä hetkellä. No, jollain määrin se on ainakin tehty. Josko huomenna toimeentuis käymään kirjastossa kysymässä tenttiin tarvittavia kirjoja, että ehtis vähän enemmän ku yhden illan lukea...

Illalla ois ohjelmassa myös Sirkus Florentino Raulin ja Ronjan kanssa. Siitä onkin useampi vuosi jo, kun itse viimeksi oon sirkuksessa ollut. Toivottavasti päästään sellasille paikoille, että muksutkin näkee hyvin.

Kun nyt sitten tulikin tällainen kuvaton postaus, niin joskos huomiseksi keksis jotain vähän kuvallisempaa. Käsittämätöntä miten paljon kirjoittaminen unohtuu, kun ei ole pitkään aikaan bloggaillut. Ehkä tämä tästä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti