sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Look in to the future

Lähestulkoon täydellinen sunnuntaipäivä alkaa olla takanapäin. Tuli nukuttua pitkään, istuskeltua auringossa maailman parhaan ystävän kanssa kuunnellen musiikkia ja rentouduttua. Kaikenkaikkiaan siis oikein hyvä päivä. Tällaisina päivinä tulee mietittyä niitä elämän pieniä asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Ilman vastoinkäymisiä tästä elämästä ei selviä, eikä ilman niitä hyvät jutut tuntuisi niin hyviltä.

"Älä kadu tehtyä, vaan tekemättä jäänyttä." Osuvampaa lausahdusta ei ole. Jokainen tekee elämässään asioita, joita katuu. Mutta mitäpä jos jätettäisiin katumatta, koska jokainen tekee virheitä ja ne kuuluvat elämään. Ei katsota menneeseen, koska ne asiat on jo nähty. Katsotaan tulevaisuuteen, koska siellä on lukematon määrä asioita, joita emme vielä ole nähneet. Tartu hetkeen. Unohda menneet. Nauti siitä, että asiat ovat hyvin. Älä anna virheiden lannistaa. Niistä oppii, eikä niitä toista. Katse aurinkoon, sillä kaikki on hyvin.

Keskiviikkona sitten allekirjoittamaan vuokrasopimus kämpästä, jeejee! Alkava viikko on siis hieman normaalista poikkeava, kun sitten on torstaina lakitusharjoitukset, perjantaina lakitus ja lauantaina sitten juhlat. Mutta tästä se lähtee, elämä on vasta aluillaan.

Muistakaa kanssaeläjät, opitaan virheistä, kadutaan tekemättä jäänyttä ja ollaan onnellisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti